Thursday, July 19, 2012

Juara Malaysian Idol Pornstar?

aku jumpe ni mase tgh google sape juara malaysian idol musim 2nd...


Monday, July 9, 2012

This ads smell fishy

aku sejak kebelakangan ni teringin nk try nokia lumia
mmg habitat semulajadi kucing utk sentiasa curious
tp aku terjumpe iklan di Mudah.my yg agak suspicious
ayat same, gmbr lain, name lain tp nombor tepon same
for sure org ni kalo aku contact mesti kate leh postage je
hope org nk beli ape2 kt online, make sure COD
Cash On Delivery adalah satu aktiviti dimana kite jumpe penjual
secara face to face, belek2 barang itu dan deal harga
bayar on the crime scene bg mengelakkan scam dan jugak fraud..
disini aku attached image iklan aku jumpe yg fishy2...




Jersi baru musim 2012-2013

aku bukanlah seorang kaki bola
aku xminat tengok bola..
pada aku tgk bola agak bosan..
aku xde team tertentu utk disokong..
tp aku suke tengok jersi baru utk setiap musim
mgkn sbb naluri kucing seorang designer
aku lebih tertarik tengok jersi dari permainan..
so kt sini aku line up beberapa jersi baru utk musim 2012-2013














tapi paling menarik minat aku ialah jersi team Lyon
adidas memperkenalkan teknologi 3D pada jersi mereka
mungkin pemain team Lyon akan pakai cermin mata 3D
bagi memudahkan mereka mengesan teammate mereka sendiri