Friday, June 8, 2012

Koleksi Flashmob

rasenye da berzaman aku x post ape2 kt blog aku
aku sekarang sibuk dengan kerjaya aku
xde mase nk mengarut dekat blog ni..
kalo blog ni sebuah kereta, satu hal nk tolak buat jumpstart kan
so xde ape sgt aku nk post..
cuma aku byk abiskan masa dgn tengok youtube..
so aku nk post semua koleksi video flashmob yg aku jumpe
flashmob ni satu aktiviti tarian spontan di tempat public
sumthing yg menjadi trend utk mempromosi sesuatu servis perkhidmatan
so enjoice... peace..




well malaysia pn ade buat flashmob jugak 
mls nk share yg JB, aku xsuke justin bibir... LOL



untuk peminat step up, muvie step up yg baru akan kuar xlame lg
dan muvie ni pn pasal flashmob.. wonder how if bersih 4.0 doing flashmbob.. 

No comments:

Post a Comment