Friday, December 30, 2011

post akhir 2011

2011 da nak abis... 2012 da nk mule..
so far pada 31.12.2011 ni aku abiskan separuh hari aku kt opis
membetulkan kesilapan calculation aku... 
dalam waktu kelapangan yg ada ni, aku update sket blog aku
ape yg terjadi sepanjang 2011.. xbyk mende pn jadi kt aku
aku da abis belajar and aku da dapat keje..
dan aku jugak kembali single lps almost 5 tahun kapel..
kebanyakannye 2011 mmg menyakitkan
dengan FYP yg sibuk n byk makan duit
kekasih hati yg pasang skandal 
dan mcm2 lagi masalah, tp so far so good
as long aku masih bernafas, good la 2 kot..
so hope 2012 ni xseteruk 2011.. 
all well ends well...

Tuesday, December 20, 2011

audience blog

da lame sbnrnye aku xpedulikan blog ni
nak plak sejak aku da berkerjaya skrg ni
aku pn kurang idea nk post pasal ape
aku belek2 audience blog aku dkt stats
honestly aku sgt pelik
bile ade audience dari USA n Rusia
due negara kuasa besar melawat blog aku
aku ade kwn dkt rusia ke, paham ke diorg bahasa aku ni?
hahahha ntah bile diorg sesat kt blog aku ni
mmg hairan bin ajaib jugak stats ni

jangan salahkan yg mengomen (ini agak lucah)

walaupn aku demam, sense of critics aku masih menebal
mlm ni mase kt tagged aku ade nmpk satu post
awek ni post sound org agar behave bile komen pic die
ini post die...

ini pulak photo gallery die..

ini pulak gambar yg menjadi tumpuan komen lucah
pendapat aku? bkn salah org yg komen
tp salah orang yg upload gmbr mcm ni
smlm aku xcensored, hari ni censored...
sbb aku rajin...







Saturday, December 10, 2011

ape itu kPop celup

sekarang da byk boyband ala2 kPop
yup they are boyband not kPop..
tp beberapa kriteria telah menyabitkan mereka dgn kPop
antaranya ialah pakaian, tarian, rambutan eh rambut, dan juga jumlah ahli
kPop terkenal ngan Super Junior yg ade ahli yg ramai
SNSD juga ade ahli yg ramai, nmpk mcm cheerleaders
so kriteria ini menyebabkan boyband/girlband ini jd kPop celup
jd dlm post ni aku nk tunjuk beberapa koleksi video
video ni aku jumpe kt youtube, mostly adalah kPop celup..
layan.. aku suke 7icons, awek die hot!