Sunday, October 9, 2011

sunday yg bosan...

hari ahad kali ni aku memilih utk memerap kt umah
aku kunci pintu bilik dan buat hal sendiri dalam bilik
antaranye men FB, men PES, men CS dan mkn biskut teddy
so cm biasa aku suke merayau2 dkt youtube, tgk VC...
so aku tertarik ngan video ujibakat AF9 yg dulu
diorg wat ujibakat online dkt youtube
video yg 1st ni ade budak shared dkt FB
siyes aku gelak2 tgk, mesti korang nk kate
xbaik ko, cube tu ko..
klise la ayat korang ni, last2 korang gelak gak
so ni 1st video, ramai dislike...
aku pn nk dislike gak jap lg kejamnye aku...


2nd video ni mcm biasa la
aku tertarik nk tgk sebab die comel
sgt comel, suara not bad.. cute girl with sweet voice


tp aku rase due2 kt atas bleh bungkus beg kuar AF
kalo nk compare ngan video gadis dari keningau sabah ni
sape champion AF9? hazama? ah ko pn same, bungkus beg kuar AF
bkn AF4 je ngan AF9 skali leh kuar..
this girl has huge talent Malaysian..
seperti Susan Boyle, Paul Potts dan jugak Kevin Skinner
she is mayb not a beautiful person,
but she has beautiful voices is huge Malaysian

1 comment:

  1. aku dah bosan 2x.. gayer nyanyi lagu rock... hehehe

    ReplyDelete