Monday, October 10, 2011

konvo konvi konvert....

skrg ni musim konvo sana sini
after raya ni da pelbagai konvo aku tgk kt FB
UKM ade, UUM ade, and latest skali UniKL last week
aku xpegi pn PICC utk tgk konvo kt sane..
congrats utk batch IDE aku yg da konvo, aku next year, tu pn kalo igt
so oleh sbb aku xgi, aku xtaw ape terjadi until sukri upload gmbr model aku
sukri upload gmbr model FYP aku, IPROM pamerkan model aku
perghhh.. bkn best pn model aku tu, budget pn murah je
hahahaha tp bangga gak sbb akhirnye model 2 org tgk
xde la memerap je dalam bilik model IPROM tu
ni gmbr model aku, xde name aku tp aku sertakan
gambar aku mase presentation FYP last semester
ni lak gambar aku mase presentation FYP
agak teruk kene kondem design ni..
but least or not least, dihargai jugak after ketiadaan aku



No comments:

Post a Comment