Monday, September 19, 2011

twitter dan aku

twitter adalah tmpt aku post semua sampah2 dlm otak
ape aku terpikir aku taip dan post
sbb kalo post dkt FB ade komplen2 mengatakan aku
post byk sgt sampai terlebih wall.. hahahaha
twitter ramai artis gune, aku ade gak r follow due tge artis dan selebriti
mcm aaron aziz, bront palarae, lisa surihoney, neelofa
kalo selebriti aku follow player bola rio ferdy, rooney dgn nani
aku igt lagi nani kene prank dgn teammate MU, post gmbr die tdo ternganga
lisa surihoney pn ade gak tweet gmbr2 die yg cute tu..
contohnye mcm gmbr ni, die tweet smlm.. gile kentang sweet..
(sila klik imej utk paparan yg lebih jelas, ini bkn HD)

mesti ramai nk save as gmbr ni hahaha
lantak korang r, save as je la..
jgn ngaku awek korang sudah, marah abg yusry nnt...
so normally agak susah artis nk balas tweet korang ni
aku tweet2 aaron aziz xpnh berbalas.. hahaha..
tp not heart feeling la, sbb bkn aku je fans diorg..
beribu lg kt seluruh malaysia...
tp pagi td aku reply tweet neelofa..
and guest what, die bls..
even anta smiley je pn.. kire balas gak la kan..
bkn sng kot artis nk balas..
itu je posting aku yg kompem ramai kate aku poyo dan syiok sendiri
di penghujung posting ini, sekian malaysian, have a nice day u know...
(sila klik imej utk paparan yg lebih jelas, ini bkn HD)


1 comment:

  1. woit, aku terasa dgn statement ko haha sampai ke sini aku cari :P

    ReplyDelete