Sunday, September 25, 2011

ape yg bez bile jd designer?

normally aku leh kate blaja nk jd designer ni susah
keje jd designer ni xde life...
tp mesti korang heran, aku komplen byk2, tp still amik gak
still keje gak jd designer, whats driven me to work?
the answer is, kepuasan melihat design korang jd real
siyes mmg puas sgt bile design 2 jd real, pasang kt tmpt klien
perghh.. xreti nk kabo camne...
ni satu design aku utk Berjaya Hill The Chateau
aku sendiri xpnh tgk design aku jd realiti...
mcm AF punye tema plak... (^_^)
sila klik imej utk paparan lebih jelas (ini bkn HD)

ni tech drawing utk design lampu ni...
yg ni aku buat kene reject 3 4 kali gak la... =.="
sila klik imej utk paparan lebih jelas (ini bkn HD)

No comments:

Post a Comment