Sunday, September 25, 2011

ape yg bez bile jd designer?

normally aku leh kate blaja nk jd designer ni susah
keje jd designer ni xde life...
tp mesti korang heran, aku komplen byk2, tp still amik gak
still keje gak jd designer, whats driven me to work?
the answer is, kepuasan melihat design korang jd real
siyes mmg puas sgt bile design 2 jd real, pasang kt tmpt klien
perghh.. xreti nk kabo camne...
ni satu design aku utk Berjaya Hill The Chateau
aku sendiri xpnh tgk design aku jd realiti...
mcm AF punye tema plak... (^_^)
sila klik imej utk paparan lebih jelas (ini bkn HD)

ni tech drawing utk design lampu ni...
yg ni aku buat kene reject 3 4 kali gak la... =.="
sila klik imej utk paparan lebih jelas (ini bkn HD)

Saturday, September 24, 2011

nostalgia mase kecik

mase kecik2 dulu aku suke men game tape
mahal game ni satu tape(catridge)
aku pnh beli yg baru dkt KLCC mase tu, dalam 100+
xmcm skrg,cetak rompak baru 5 inggit...
antara game aku suke dan berjaya abiskan ialah contra
men tembak2, budak lelaki mmg suke game tembak2
ni video semua stage contra yg dari 1st sampai 8th
aku xtaw nape, tp mmg stage game dulu2 sampai 8 je
mario pn sampai 8 gak, tp aku slalu mati kt stage 8


Wednesday, September 21, 2011

new phase of life

ini adalah post tribute utk kwn aku
kenal dari politeknik, cik hernie athirah
sweet person, kwn yg baik, slalu dgr aduan rakyat aku
a talking friend of mine, aku lg byk berborak dgn die
compare dgn kawan2 pompuan yg lain
so ape yg tributenye?
next week on 2nd october she will be engaged with her BF
i know his BF also, walaupn xrapat, tp taw r tu balak die
diorg kapel since semester 4 i think.. so secara matematik
da lebih kurang 4 tahun diorg kapel, what a wonderful life they have
even aku dgn cik amalina sendiri gagal melengkapkan tahun kelima kapel kami
menyaksikan both of us bwk haluan masing2 dlm kehidupan
stop about sad relationship story of mine, because i am a sucks BF for girls
so hernie athirah @ tirah akan bertunang next week
aku akan amik gmbr tunang beliau, so aku akan bg yg terbaik utk beliau
for those nk taw sape kwn aku ni, here her pic with her future fiancee


Monday, September 19, 2011

twitter dan aku

twitter adalah tmpt aku post semua sampah2 dlm otak
ape aku terpikir aku taip dan post
sbb kalo post dkt FB ade komplen2 mengatakan aku
post byk sgt sampai terlebih wall.. hahahaha
twitter ramai artis gune, aku ade gak r follow due tge artis dan selebriti
mcm aaron aziz, bront palarae, lisa surihoney, neelofa
kalo selebriti aku follow player bola rio ferdy, rooney dgn nani
aku igt lagi nani kene prank dgn teammate MU, post gmbr die tdo ternganga
lisa surihoney pn ade gak tweet gmbr2 die yg cute tu..
contohnye mcm gmbr ni, die tweet smlm.. gile kentang sweet..
(sila klik imej utk paparan yg lebih jelas, ini bkn HD)

mesti ramai nk save as gmbr ni hahaha
lantak korang r, save as je la..
jgn ngaku awek korang sudah, marah abg yusry nnt...
so normally agak susah artis nk balas tweet korang ni
aku tweet2 aaron aziz xpnh berbalas.. hahaha..
tp not heart feeling la, sbb bkn aku je fans diorg..
beribu lg kt seluruh malaysia...
tp pagi td aku reply tweet neelofa..
and guest what, die bls..
even anta smiley je pn.. kire balas gak la kan..
bkn sng kot artis nk balas..
itu je posting aku yg kompem ramai kate aku poyo dan syiok sendiri
di penghujung posting ini, sekian malaysian, have a nice day u know...
(sila klik imej utk paparan yg lebih jelas, ini bkn HD)


Friday, September 16, 2011

suatu ketika di zaman kanak2

kanak2 yg lahir zaman 80's mmg terkenal dgn hiburan TV
kekangan teknologi dan juga ekonomi membuatkan
TV jadi medium hiburan kanak2 80's
aku lahir tahun 1987, so zaman ni mmg byk hiburan kt TV
astro lom wujud lg, MEASAT pn xlaunch lg ke orbit
so hiburan total adalah TV dan jugak permainan
so hari ni aku nk share rancangan TV sezaman aku
so mls nk taip2, aku share video je kt sini








ade lg nieh, nnt la aku rajin aku cari
aku pn nk kene refresh memori mase kecik2..
hahahaha... (^_^)