Monday, August 8, 2011

puasa dan puasa dan puasa serta kerja....

hari ni da masuk hari ke sembilan puasa
mmg aku da jarang post ape2 kt blog
sbb aku bz, lg pn blog ni gune email lain
aku mengalami kesukaran nk logout ape2 akaun aku
sbb aku gune official work email aku selalu
yela kan, kalo xtgk kang, xperasan lak bos email jobsheet kan
so aku mengucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam 
yang tersesat bace blog aku ni... aku xtaw korang nk cari ape..
sbg tanda menghargai aku ucap gak la selamat berpuasa...
so aku semakin busy dengan keje, walaupn secara am nye aku praktikal je
tp kt kompeni ni die assume aku mcm pekerja die je, so aku kerja je la...
sepanjang kerja aku sibuk bercintan dengan autocad
tp bile keje da siap aku curang dengan facebook dan jugak twitter
aku xtaw nk ngarut mende dah.. upload gmbr la satu... lantak korang la..
sape suruh bace, kan da membazir 3 minit...

No comments:

Post a Comment