Sunday, August 14, 2011

mase skolah dulu-dulu

org melayu ckp cinta monyet, org putih ckp puppy love
aku xtaw nape gune monyet dan puppy
padahal due2 menatang tu berbeza
tp ia tetap membawa maksud yg same, cinta sekejap
ade gak cinta monyet ni kekal ke jinjang pelamin
ade yg putus di tengah semester persekolahan
sape pernah berpacaran mase skolah?
sape2 yg pernah mesti teringat balik kt pakwe lame
da keje ke die, bljr kt ne die, idup lg ke die
yg igt kt makwe lame lain plak
da kawin ke die, agak2 solo lg x die.. hahahaha
jgn nk kate x, aku taw itu dalam pale otak korang wahai lelaki
sbb aku pn same.. hahahaa.... what the kebab...
so kalo ingat2 balik jujur aku ckp aku xde makwe mase skolah
aku xtipu la wey.. aku xde awek lgsg, budak skema ni taw..
hahahaha... aku pn bkn songsang gak weh, straight u know
suke2 kt awek tu, suke2 kt awek ni tu ade la.. tp aku ni kurang bran
so single je la mase skolah tu.. hihihi ape yg korang igt mase bercinta mase skolah?
aku yg aku survey kwn2 mase skolah r, ade yg ayat2 awek mase luar skolah
ade yg kirim2 surat... surat lg sgt mase 2...
tp lebih kepada anta biodata la kt sang awek.. meh bg contoh sket

Nama: Mohamad Suhaimi B. Shahrin

Nama panggilan: Mie

Tarikh Lahir: 29hb bulan 11 tahun arnab

Hobi: garu perut kucing, kejar pocong lompat2... (ni bkn betul ye, aku xde hobi)

minuman kegemaran: cecair yg boleh diminum (ni mmg betul)

makan kegemaran: pepejal yg sedap dimakan dan halal (kompem betul)

motto hidup: aku tgk, aku usha, aku kutuk

ni 1/3 daripada kandungan surat cinta mase dulu
skrg ni semua mende ni klik je kt info FB sang pakwe
terpapar la semua menatang nieh.. hhahah
the best thing about surat2 ni, mase skolah dulu
cikgu disiplin aku adalah cikgu BM, jd kegemaran die tampal surat cinta
lg sadis kalo disertakan dengan gambar kacak anda berserta surat (attachment)
so cikgu disiplin ni akan tanda dulu surat cinta tu mcm karangan skolah
kalo salah tatabahasa die bulatkan dan tulis ngan pen merah
selalunya surat kantoi akan jadi bahan ketawa mase lalu lalang
dan singgah sebentar utk bace surat cinta mcm ni...
di samping itu (skema dowh...) ia gak mcm amaran kt kitorang
kalo xnk dimalukan, jgn buat mcm 2...
so, korang penah anta atau terima mende2 camni?
mesti kenangan kan? hahahaha...
kalo ikutkan aku ade gak r suke kt beberapa org mase skolah dulu
mcm syaz (da jadi doktor da die) hafizah (jd cikgu kot) dan gak ain (yg ni ilang, lost contact)
da tua2 ni (sedor diri ini tua) aku xde nk anta mende2 camni
add kt FB sudah, leh wat in relationship skali kt FB, wahahaha...

sila klik imej utk gambar lebih jelas (ini bkn HD)
*ihsan sumbangan dari google.com

No comments:

Post a Comment