Sunday, August 14, 2011

jauh berjalan luas permandangan

qoute utk title 2 mesti ramai penah dengar kan
nak plak kalo korang amik subjek BM mase UPSR, PMR dan juga SPM
since aku seorang yg kuat berjalan kalo bosan dok kt umah sewa
aku rase ade betulnye, since aku da start keje aku sibuk
hujung minggu dihabiskan dengan aktiviti berhibernisasi
seperti grizzly bear kekenyangan setelah membelasah ikan salmon
perkara ini telah menyebabkan aku kurang ilham nk mencarut dalam blog nieh
since mgkn ade org follow... mungkin tu adalah hrpn yg sgt besar ye kengkawan
mgkn ade perasan la nape aku xpost ape2, kalo ade pn sebulan sekali,
mudah je, aku kurang merayau, aku pn kurang la nmpk sumthing utk aku kondom err kondem
so mende ni ade betulnye, mgkn ade blogger yg byk post pasal life diorg
agak bosan gak kalo bace,"hari ni kite buat biskut rayew..."
"semalam i hang out with my buddies! mish u all..."
thats more to diary diorg la kot, aku xde diari... xpnh ade...
since blog ni diorg bebas nk post ape2 je, xleh nk kondem2... hahahaks
so da 3 minggu keje, ape pn tak boleh nk post..
bile bukak je blogger.com aku start blur, ape nk di ceritakan...
walaupn aku slalu berbincang dengan rumate tentang topik2 dpn mata
aku rase topik tu xseswai dipostkan kt sini sbb ia menyentuh sensitiviti individus...
so keep in our mouth, walaupn kitorang bincang hal 2 kt mamak.. allala
so nnt aku try la post tentang kritikan tentang ape aku nmpk nnt..
peace, slmt berpuasa, and habiskan puasa anda, jgn mkn byk sgt
nanti cirit birit....

No comments:

Post a Comment