Saturday, July 30, 2011

aku seorang designer...

da due mggu intern dkt Tropics Gallery
nmpk je kompeni cinonet mcm xde keje
tp sbnrnye banyak keje...
so sepanjang due mggu bekerja ni
hampir 90% ape En. Norhisham cite dalam kelas 2
aku da rasa sendiri dgn diri ini... xkn dgn diri org len lak kan
mungkin ramai xtaw ape hisham cite sal dunia keje
aku nk cite pn malas.. tp mmg memeritkan la..
nieh aku attach sket hasil keje aku
aku jd interior designer skrg nieh
mwahahaha.. xcantik mana.. sbb kene reject lg..
mwahahahah... siyes rase mcm studio 3




Thursday, July 14, 2011

budak2 semakin retard?

akibat xleh nk tido sampai 3 4 pagi ni
aku telah merayau2 di laman2 web
menyalin email orang da search kt FB, Tagged dan google
one nice thing aku jumpe ialah pemilik email ini
ini adalah email beliau puterinataliya@ymail.com
dan hasil carian aku kuar ni
sila klik imej utk paparan yg lebih jelas (ini bukan HD)

nape ngan budak ni, aku search budak ni kt satu web
xpyh ckp la web ape, die gune email ni as die punye ID
mintak orang kol no phone yg die bg kt memo die utk phonesex
deym kids! ko nyamar gurl utk dengar lelaki phonesex dengan ko?
kecik2 ko dah gay, besar2 ko jadi mcm bob... 
aku rase mak ayah xleh leka ngan keadaan mcm ni...
memalukan, kalo korang xcaye, korang leh search email tu 
and hasil nye akan same kuar mcm kt atas ni...

kuishen yg ade singe pancut kuor ayor tu.... (^_^)

hari ni teman dapat kuishen.. ala yg ade kepala singe pancut kuor ayor tu...
hahaha.... amy baru balik dari prentedlion country
bercuti2 ke sana mungkin? entah aku pn tidak brapa tahu..
hari smlm amy mtk aku menemani adik iparku errr... adik die
pergi membeli DSLR, adik die kepingin banget sama Canon EOS 550D
so aku pn mensurvey dengan relaan hati sg wang plaza
kedai yg aku biasa singgah tp xpnh beli ape2 offer 2250
sbb die kenal aku... errr.. xbeli ape2 pn kenal ke?
so aku biarkan adik iparku... err.. adik amy dengar tokey cite bla bla bla
pas2 adik amy tanye "nk beli ke wide angle punye ni bang?"
aku pn kate, bape lu jual tokey? 
300 saje ma.. kate beliau
aku pn kate, xpyh ini la tokey, kasi UV filter la
ini bkn maw pakai ape2 event pn.. suke2 saje lor..
tokey tu akur dengan kegagalan beliau mengepaw barang2 xpatut
hahaha.. banyak barang2 yg xpatut dapat bile beli DSLR
contohnye CPL filter, wide angle adapter, dan jugak tripod
tp tripod da free, amik je la kan.. nk bising2 wat ape..
sbnrnye aku nk cite sal kechain aku dapat ni....
aku pasang kt kunci battle hopper aku..
ade gambor singe pancut kuor ayor (^_^)

tapi yg menarik sbnrnye bkn pada kechain ni..
tp pada bekas keychain ni
ni gambar depan keychain punye bekas nieh

tak menarik ape2 kan?
meh tgk bhgn belakang kertas ni....

hahaha... tgk tu Singapore The FINE City
Fine bkn bermaksud baik
tp fine bermaksud denda..
kt situ ade senarai2 denda..
buang sampah je da kene 1000 dollar
chewing gum pn kene 1000 dollar..
darab r sendiri dengan 2.4 utk mendapatkan nilai RM