Sunday, June 12, 2011

the proposal

mungkin ramai yg da tgk video ni kt FB
cara melamar yg sangat grand dan penuh kejutan
satu rancangan Mobbed yg ditayangkan di FOX TV USA
dihoskan oleh pak nil.. eh bkn Howie Mandel
krew Mobbed ni telah buat surprise bersama David utk melamar Nikki
Mob tu ape? Mob tu adalah satu kumpulan orang ramai
tp mob ni juga dibuat sebagai satu jenis seni jalanan
secara terancang, tp dilaksanakan secara spontan oleh pesertanye
so kt sini aku letak gambar2 penari tgh training utk buat mob kt nikki
and im sure, video trailer melamar awek die xleh kalahkan mamat david ni
mmg sgt best, aku tgk pn toucing gak rase nk nangis terharu (jiwangnye aku)
mgkn lepas ni sape2 nk kawin leh wat mob versi malaysia....

 sila klik imej utk paparan lebih jelas (ini bukan HD)
 sila klik imej utk paparan lebih jelas (ini bukan HD)
 sila klik imej utk paparan lebih jelas (ini bukan HD)
 sila klik imej utk paparan lebih jelas (ini bukan HD)
 sila klik imej utk paparan lebih jelas (ini bukan HD)

2 comments:

  1. kt Malaysia perlu permit tak? karang PERKASA datang marah lak -_- haha

    ReplyDelete
  2. aku takut abg long PEKIDA bukit bintang marah je...

    ReplyDelete