Wednesday, June 1, 2011

MyVI baru

Myvi mmg sudah menjadi kete kegemaran rakyat malaysia
awek2 suke kete ni, dengan rupa feminin dan kiut
menarik perhatian kaum hawa utk pakai kete ni
aku sendiri xpnh bwk Myvi, tp aku suke tgk.. kete ni kiut
kete ni masuk dalam ketegori 'female' car.. die xbyk muscular line
sbb tu ramai awek2 pakai kot, awek2 yg pakai lak cun2 blake
mcm awek jemput g clubbing dpn umah aku
aku xreti nk komen handling Myvi ni sbb aku xpnh bwk
tp Myvi ni adalah pilihan bg mereka yg berkemampuan sederhana
seswai utk orang bujang baru dapat keje, mcm akak ama jolie (dulu cik amalina)
akak die pn pakai Myvi gak, so kali ni perodua telah mengeluarkan
Myvi replacement yg terbaru selepas Myvi dan jugak Myvi SE
Myvi kali ni lebih stylo, lampu blkg yg nmpk moden
mmg sangat smart, aku rase lelaki pn akan suke kete ni
kali ni die nmpk lebih sporty compare dgn Myvi SE
so aku ade satu je gmbr die, leh la jemput2 tgk..
Sila klik utk paparan yg lebih jelas (ini bkn HD)
gambar ni jumpe kt FB.. nasib bek aku xkeje kt perodua
kalo x kene buang keje dah release gmbr ni..
so kredit la kepada pemilik gmbr ni (xtaw sape punye)



1 comment:

  1. cantik nya!!!!! waaaaa...rugi tak tunggu..hmmm

    ReplyDelete