Wednesday, June 1, 2011

kenapa budak2 xpatut ade social networks part 2

sambungan entri td... xsambung pn org len
xadil lak kalo aku cite sal pompuan je...
meh kite ngutuk yg lelaki lak.. bkn pompuan je xmatang
mcm ramai org taw, pompuan lebih emosional, posting die mmg emosional 
tp lelaki lak camne? matang sgt ke? yeke matang.. 
budak ni add aku, xtaw la matang ke x, tp budak lg la
skolah pn xabis lg, eja SPM dalam bahasa panjang pn xbetul lg
tp yg menariknye, die ni mcm ade mslh cinta, ko kecik lg la dol
nk cinta2... aku xpnh kapel mase skolah okey
sbb aku xensem, walaupn aku suke kt cik syazwani..
tp aku sedar aku xensem.. hahaha.. so back to the story
saje nk ngutuk die ni, smlm post len hari ni post len
ludah ke langit kene muke sendiri
ludah pas2 jilat balik..
semua peribahasa yg gune perkataan ludah leh digambarkan
ini bkn blog utk meludah oke, tp blog utk mengutuk..
so xpuas ati kene kutuk? rileks ar.. bkn ramai pn bace
1 bulan 1000 orang je bace blog aku ni
rakyat malaysia ade 23 juta... baru 0.23% je bace... lek r...
sila klik imej utk paparan lebih jelas (ini bkn imej HD)


lagi satu, nk riak sket, kalo korang klik gmbr 2
korang nmpk x aku print screen Mac..
hahaha sbb aku menggunakan iMac milik safwan yahaya ni
die balik kg xbawak balik Mac, mmg aku lenjan la.. ape lg..




No comments:

Post a Comment