Wednesday, May 18, 2011

teori sendiri tentang penyimbah asid...

bile da xde mende nk wat kt umah sewa
aku mula la godek2 bace blog orang
and then aku terbaca sal peta tempat lokasi simbah asid
sgt menarik, sbb pengaruh CSI yg amat tinggi
aku mule wat teori sendiri..
semua orang taw diorang ni nek moto
so sbg seorang yg menunggang moto
aku agak familiar dengan jalan2 kt KL ni
so aku gune kan google maps nk tunjuk kt korang 
ape yg aku found out daripada siasatan aku
rase mcm detektif chonan plak... (0_o)
ni adalah peta yg dikuarkan pihak media...

so mungkin yg xramai taw jalan2 di mention kt atas 2
tp cube korang cari direction dari jalan bangkung bangsar ke jalan conlay
due lokasi ni ialah kes 1 dan 4 
dan korang akan jumpe sumthing yg menarik.. nak taw ape die?
meh aku tunjuk bile aku zoom in maps dkt google..
route nieh tempuh tempat kes 2 dan 3 
dan gmbr bwh ni route ni tempuh kes 6..
interesting kan??

so secara teori dikeluarkan oleh suhaimi shahrin (aku la 2..)
diorg ni mmg buat suke2, pas2 try2 jalan..
kalo korang tgk, lokasi diorg simbah asid nieh
dalam susunan mengikut perjalanan
mungkin jugak diorg gunekan google maps takut sesat..
so nape lokasi kes 7 dan 8 berbeza?
sape2 yg taw dari bangsar nk g area pusat bandaraya
mesti perasan yg dkt muzium negara ade fly over utk ke side pudu
and kalo kite terus kite leh ke pusat bandar..
so maybe diorg da puas ke sebelah pudu
so diorg try utk sblh side yg lain, iaitu side pusat bandaraya

dari google maps nieh jalan diorg gune pada awal 2 same, 
juz diorg xamik fly over je diorg pilih utk tukar kawasan... 
so ape kesimpulan dari teori2 aku?
kalo korang notice, semua nye start dari sblh bangsar...
so ape ade dkt bangsar? yg menepati ciri2 suspek?
kite ade brickfields, kite ade kerinchi, kite ade pantai baru dan petaling jaya
so aku da xleh nk kecikkan lagi kawasan 2, sbb aku bkn CSI hehehe..
tp at least punca bg segalanye mungkin berada di side bangsar
so kepada perempuan2, anda adalah target utama mereka
sila pastikan anda berhati2 di tepi jalan raya
waspada dengan orang2 yg mencurigakan.. peace!



1 comment: