Sunday, May 1, 2011

KPOP group kt malaysia? WTF!

sirius najis (mencarut bahasa melayu) bile aku bace sal ni
malaysia wat kumpulan KPOP....
nk tiru wondergirls, girls generation, 2AM, 2PM dan jugak Super junior
seperti yg dalam blog gosip aku bace, kenapa KPOP?
bkn MPOP? KPOP ofkos la irama pop korea..
mcm gak TPOP iaitu irama pop dari thailand..
cam ice saranyu, tu TPOP.. ade indentiti thailand
ngan bahasa thailand digunakan utk lirik..
hahaha... mmg welcome to facebook bile diorg meniru perkara camni
da la muke cam dak skolah terkinja2 kt ali maju mase ngorat awek..
muke cam zul kapan (filem Rock, mamat khalid) pn ade.. 
xkomersial betul muke2 diorang ni...
ade due group yg tiru irama KPOP, satu group 24:7 and satu lagi gule2..
group 24:7 ni lelaki, ala2 super junior, ade ahli ramai gile...
gule2 ni girl.. 5 orang.. mcm wondergirls...
mengeluh panjang tgk... ade market ke?
mgkn ramai taw, KPOP ni kebanyakan nye dok bwh satu produksi
diorg duduk bawah JYP production, mcm jo kwon
die da dok bwh JYP production since die kecik..
mmg jauh gile vavu(typo gaya bob) kualiti diorg ni..






4 comments:

  1. iyekkkk!!

    ni macam asli pop!huduh bebeno..dorang tak nengok cermin ke?

    ReplyDelete
  2. haha...cian ak tgk mereka2 ni , xsdr ke dri . rata2 blog sume citew n kutuk psl dy .. ish2 , malu je

    ReplyDelete
  3. update sket.. diorg ni da ramai kondem, so diorg tukar name jadi MPop,group tukar name jadi max247.. still worse, tp kte tgk la.. lagu sedap ke cam ayam berkokok time tercirit suara diorg ni.

    ReplyDelete