Saturday, April 30, 2011

keperluan atau aksesori?

skrg ni da ramai da aku tgk bwk IPAD g mamak
dulu 2 paling terer pn bawak BB, iphone jarang2 lak aku nmpk
aku jugak merupakan kaki melepak kt mamak
tujuan utama melepak opekos nk makan, pas2 nk tumpang tgk tv
gejala melepak dengan ipad ni bkn kt mamak je..
kt restoran pn ade... sambil tunggu makanan sampai tu..
sempat gak r aku usha, ape tujuan diorg bawak ipad kesana kemari
aku usha diorg bukak app ape...
balik2 aku tgk bukak FB, bukak YM bukak angry bird... angry bird??
what the heyl beli ipad semata2 nk men angry bird...
aku smpt gak try ipad milik nor alia azida, nnt xla org kate aku ni xupdate
ipad pn xpnh pegang kan.. hahaha.. aku tgk ipad xseswai utk aku
aku bkn seorang suke bace e-book... komik aku bace
aku bkn seorang kaki email....
aku jugak bkn seorang digital skethcer...
so kejadah aku beli ipad ni utk bersuke ria sbg gadget??
bek aku pakai iphone, letak dalam poket...
leh hello2, leh sms, tweet n facebook pn boleh..
dari pandangan peribadi aku
ipad ni ade function die tersendiri, die more to email more to education
seswai ngan kids yg skrg ni da meluat tgk buku, reti tgk PSP ngan ipod touch je
so bg ipad, letak ebook, its still a book even die xde kertas kan?
hernie athirah razak pn kate, anak sedara die PSP sorang satu
PSP pn costly around 1k yg da crack, so why not ipad
game ade, education pn ade, tp make sure education come first...
developer apps pn ade create education software utk ipad
so parents pandai2 la manipulasi ipad ni utk anak2 korang
bkn belajar utk jadi cerdik je, tp jadi cerdik utk belajar...
aku? ipad its not for me, kecuali kalo aku terer lukis secara digital
maybe aku consider r.. tp aku pilih utk upgrade iphone je nnt...

No comments:

Post a Comment