Friday, February 11, 2011

bile bosan dalam kelas FEA part 2

mungkin kelas ini memang direka utk bosan..
sbb ari ni walaupn kelas 3 jam je, aku tetap bosan...
bosan gile... mgkn sbb da blaja CAE, basic2 jadi bosan la..
haish.. rugi tol, malas2 ni payah ni.. 
so ari ni, malas disulami aktiviti melukis..
cik hamizah bawak marker dan peralatan melukis..
resipi kepada kegatalan tangan seorang budak IDE...
so die request... "prof, wat kan aku heart.... nk half kertas A4 ni..."
die bagi aku kertas byk2, aku pn lukis2 gune pen, die bg marker dan lain2
so bile bosan, aku sketch sketch dan sketch...
da jadi heart dah... 
xpuas hati jugak lagi... aku tambah tambah tambah..
last2 jadi jam.. wahaha... 
jam ni seswai utk valentino day nnt...
tp xelok sambut valentine day taw.. haram...
ni pic lukisan aku dalam kelas FEA
cik Aisya Khair aku xtaw die wat ape dalam kelas, siap dok dpn lagi...

 jam limited edition yang xkuar lgsg kt pasaran.. hahaha
tp special for valentine gift...
leh bagi kt aweks2...
bg kt cik hamizah lukisan aku kire adiah valentine day oke gak 

ni dia muke orang hepi dapat drawing... siap suruh  taruk name die ag..
xmalu..... wahahaha....

No comments:

Post a Comment