Friday, January 28, 2011

The Replacement Photographer...

mungkin ade sesetengah yg mengikuti blog ni taw aku men DSLR
tp ade gak yg xtaw.. aku men biasa2 je.. suke suki..
kamera murah2 jew, 900 je aku beli, 2nd hand u know...
so cam biasa aku amik gmbr suke2, 
kdg2 amik mase jalan2 ngan mak abah..
aku bkn wedding photographer..
aku xtaw nk bg orang pakej ape...
aku xtaw camne nk amik gmbr outdoor...
dan aku xtaw itu ini..
amik gmbr org kawin baru 3 je portfolio aku
skali ngan lo, skali amik gmbr sedara n skali ngan mirul...
since aku pnh amik gmbr owg kawin..
ade gak tanye2 kot2 aku nk amik gmbr owg kawin..
aku xbrani nk terima offer, walaupn berbayar agak cun
mane nk mampu, aku xsehebat mereka yg da lame dalam bidang ni
so ahad 6hb ni aku ade photoshoot owg kawin kt putrajaya
nnt aku upload gmbr 2 kat flickr...
dan sekali lagi aku akan menjadi 'the replacement photographer'

2 comments:

  1. tak per... t ko blajo sdr2... t cantik la tu.. ala org pertama jadi photograper dunia pun tak blaja ngn sesapa pun kan??? ekekekke.. gud luk .. t blh aku jadi MODEl ko ahakssssssssss ekekee :P

    ReplyDelete
  2. aha... tunggu ko kawin, nnt aku amik gmbr ko kawin... hahaha

    ReplyDelete