Saturday, January 29, 2011

tudung, sotong bakar dan due budak muncits...

hari ni aku bangun tdo lmbt...
kol 10, dalam kemamaian aku beralih tmpt tdo..
dari ruang tamu aku masuk bilik..
bukak laptop, pas2 g bantai tdo balik
amik ko, kol 1.25 aku bangun..
tu pn bangun sbb cik hamizah kol..
cik hamizah ajak g dating kt jalan tar...
boleh la.. xla aku sambung hibernisasi lg kan..
mak pn ade sms, kantoi lak xbls.. hahaha
mak ckp kak lin da operate n kucing die da beranak..
mcm2 hal mak aku ni...
so aku jumpe cik hamizah kt sogo..
pakai baju merah aku hari ni...
skali aku sedondon ngan cik hamizah..
sweet couple jap hari ni, baju same kaler..
so mule2 g makan.. 
sblm memulakan misi beli selendang die...
sempat lg die suruh amik gmbr die lps makan
amik je la.. hahaha.. ni gmbr cik hamizah..
comey x?
comey kan.. mesti ramai jeles ni..
kene santau la aku xlame lg...
so xbyk buat ape.. cari tudung dari sane ke sinun..
cari kedai adik cik hamizah kate murah 2...
ape eh name kedai kitorang masuk 2..
aku igt muaz je kalo xslh, ramai gile babat org dalam 2..
semua teruja try tudung... hohoho....
mcm pasar jual ikan plak...
cik hamizah ade cakap nk cari sotong bakar...
siyes xjumpe, wat penat je cari dari end to end jalan TAR tu...
hampeh xjumpe, sotong bakar cuti kot.. hahaha
last2 cari tudung slagi boleh...
bkn slagi boleh.. slagi cik hamizah ade duit.. hihihi
aku? aku mane beli ape2..
elaun MARA xmasuk lg..
so jadi bodyguard cik hamizah je la...
2 je story hari ni.. kepada pengundi adun tenang
selamat mengundi, kuar awal sok, nnt ujan.. demam...

Friday, January 28, 2011

The Replacement Photographer...

mungkin ade sesetengah yg mengikuti blog ni taw aku men DSLR
tp ade gak yg xtaw.. aku men biasa2 je.. suke suki..
kamera murah2 jew, 900 je aku beli, 2nd hand u know...
so cam biasa aku amik gmbr suke2, 
kdg2 amik mase jalan2 ngan mak abah..
aku bkn wedding photographer..
aku xtaw nk bg orang pakej ape...
aku xtaw camne nk amik gmbr outdoor...
dan aku xtaw itu ini..
amik gmbr org kawin baru 3 je portfolio aku
skali ngan lo, skali amik gmbr sedara n skali ngan mirul...
since aku pnh amik gmbr owg kawin..
ade gak tanye2 kot2 aku nk amik gmbr owg kawin..
aku xbrani nk terima offer, walaupn berbayar agak cun
mane nk mampu, aku xsehebat mereka yg da lame dalam bidang ni
so ahad 6hb ni aku ade photoshoot owg kawin kt putrajaya
nnt aku upload gmbr 2 kat flickr...
dan sekali lagi aku akan menjadi 'the replacement photographer'

Wednesday, January 26, 2011

jaga anak dara orang tanggungjawab sape sbnrnye...

mari baca post cik nienee boolat ni
korang leh bace sendiri kan..
kalo x xkn la korang bace blog ni.. hahaha
jd ape aku paham, kwn si GF kate sy lepaskan TANGGUNGJAWAB pada awak
aww... so sweatt..... sejak bila tanggunjwb jaga anak dara orang di pikul oleh kwn die??
patut la anak dara skrg semua rosak akhlak..
kwn yg jaga tanggungjawab, da la kawan jage, leh pass2 pulak dekat owg len
what the persian cat is this??
camne ni, lom sah ade ape2 ikatan beb da nk pikul tanggungjwb
lom kawin da brani nk pikul2 ni... 
amik mudah blake hal2 tanggungjawab ni
patut la ramai perangai teruks skrg ni...
mls nk post panjang2, sbb hari ni pnt men badminton.. ahaks..

Tuesday, January 25, 2011

copy and paste post...

lepas post pasal cite2 aku td...
aku belek2 stats aku.. 
tgk2 bape orang tgk blog aku hari ni.. 
lalu aku terpandang satu link yg agak janggal..
aku xpnh tgk link ni...
name comel.. so aku ngan gatal mousenye aku klik link ni

so aku tgk2 je la.. ni xknl ni
org baru kot.. nice... cute gak gmbr awek 2.. (mood gatal..)
namun begitu, aku perasan post paling latest die... 
omigoat... nape mcm penah bace post ni???
cube korang bace post ni...

aku pelik.. nape post ni same mcm post alia post
haaa.. ayat same, link utk rujukan 2 pn same..
dan tiada perubahan.. 
owww.. awat cilok2 post orang ni..
sape la name awek yg mencilok ni, tp alia azida agak hangin
sbb die pnt taip2, org len penat2 cilok die punye... 
cian... (^_^)

nape aku kesah sgt? sbb hyperlink dalam post tu merujuk kepada post aku
so aku curiosity la.. xpe2, nnt kalo kopi susu bace post ni.. jgn lupe mtk ampun ngan miss alia
die agak hangin anda rembat post die tanpa mtk izin...

cerita tentang cita cita saye.....

comelnye tajuk.. cam karangan darjah 3...
mesti xramai taw ape cite2 sbnr aku..
cube tanye cik amalina, cik faziyah dan juga cik aziati..
semua xbape nk taw cita2 sbnr diri aku yg gebu ni
kalo ikut rentetan sejarah idup, mase skolah nk jadi astronomi
sbnrnye konpius antara astronomi ngan astronaut... erkk...
pas2 aku tukar cita2 nk jadi arkitek...
cita2 masih di pegang sampai skrg
kegagalan pertama mase interview DSB utk UTM
owh deym... rase putus kentut bile makcik sblh mak aku wat promosi..
"anok kawe ni buleh doh masuk, sajo maghi nok kenal2 denge ore2 UTM hok interview ni, dop interview buleh doh....."
what the kembung fish man.. dasar pakai cable.. tp skrg sape kisah kan..
ko cerdik mase SPM, xde kabel xdpt masuk U
ko pointer tinggi mcm KLCC xde kabel xdpt keje gov..
aku mane ade kabel2 ni, aku pakai wifi...
kene jalan2 sket cari mane2 port wifi ade, baru try connect...
xde la hulur lubang tunggu wayar DSL cucuk lubang ko je..
so arkitek, nape awak nk jadi arkitek..
soklan ke 8 yg gagal di jawab...
erkk... bkn xdpt jwb, tp ade jwpn yg sgt tepat utk masuk DSB mase 2
da bkn rezeki kan..
so aku mengharungi 3 tahun yg xbape nk suke, amik civil
sebelum aku sambung lg 3.5 tahun yg mcm hell on earth 
art + engineering... otak kiri dan otak kanan serentak
leh putus fius gua... tp gua xksh sbb ni yg gua nak..
jap aku, jap gua dah ni.. meraban tol..
ah lantak la.. bape orang je nk bace post ni kan
len r kalo aku ni fasha sandha, ramai nk taw nape aku clash ngan jejai
so kalo rezeki ade, Insyaallah, nk cari keje kt architect firm...
leh la rase cane jd arkitek sblm aku meninggalkan cita2 ni di kuburan memori dan keazaman
kepada korang yg kt luar 2, kalo korang salah kos skali pn, kalo teringin jd ape korang nak
mesti ade jalan utk korang capai cita2 korang
yg pentingn kene ade strategi dan kemahuan...
aku xksh ape hasilnye, yg penting aku cube utk capai
aku abaikan kehendak mak aku utk aku keje gov, so aku leh rase cane keje arkitek

Friday, January 21, 2011

night life...

mungkin da trend skrg ni semua org ade night life kan
siang ustazah, malam penjual burger
siang designer malam mat rempit...
xketinggalan gak minah ni..
ni kehidupan siang die...


ini plak kehidupan malam die....

kehidupan malam aku plak...
malam tido la.. tp kalo ade kehidupan malam
aku nk jadi mcm ni
 teringin nk jadi kamen rider...
kamen rider naik scooter ke?
ahhh ape aku pedulik.. HENSHIN!!
(mesti korang kate aku mcm budak2 kan.. lantak la, janji aku suke) 


Bila bosan dalam kelas FEA

Hari ni kene wat presentation..
Bkn aktiviti faveret aku kalo dalam kls
Nak plak hari 13 group present..
Nasib bek aku group ke empat..
Xla jenuh menunggu...
Dalam penuh penumpuan menantikan kelas tamat..
Sempat gak aku IM cik Aisya Khair yg tgh online facebook..
Mentang2 die dok kt blkg nun dkt pintu keluar...
Setelah pnt menunggu, group last pn present, igt leh balik..
Rupenye ade lg lab.. Ah.. Perut mintak megi goreng dah ni...
Aku sabar, pastu cik hamizah mengeluarkan krgn beliau..
Dgn perut lpr aku bc krgn die.. Leh pulak ade asam pds, kari ayam dalam karangan die...
Arghhh perut mtk makan...
Tu jew hari ni...
Post kali ni pakai iphone wa cakap sama lu...


ni la karangan cik hamizah.. panjang x?? 

Thursday, January 20, 2011

merah itu hot u know.. hahahaha...

rase xbape senonoh jap post gmbr mcm ni
tp apakan daya, tajuk blog pn da aku usha, aku komen, aku kutuk
so tgk gmbr ni, dan refer kepada tajuk di atas.. 
aku xnk ckp byk2.. (^_^)




Saturday, January 15, 2011

kawin mude...

kawin mude.. mude mana nk kawin 2..
lepas SPM? lepas PMR? 
mude sgt kot.. tp owg tua akan cakap
nenek ko umur 15 da kawin...
hahaha... kene balik setepek kt muke..
seperti yg kite blajar, nk kawin ni ade 5 hukum
harus, haram, wajib
jadi same2 kite bukak buku pengajian islam tgktn 5 ye pembaca sekalian

1. WAJIB : Apabila seseorang itu cukup syarat, mampu dan keinginannya sangat tinggi untuk beristeri kerana ditakuti boleh membawa kepada pekerjaan zina.
2. SUNAT : Apabila seseorang itu cukup syarat, mempunyai keinginan dan suka mendapatkan seorang isteri.
3. MAKRUH : Apabila seseorang itu tidak gemar, tiada kemampuan, berpenyakit, sudah tua, mati pucuk dan lain-lain.
4. HARAM : Apabila seseorang itu tidak mampu, tidak cukup syarat, membalas dendam kepada perempuan atau bernikah daripada empat.
5. MUBAH : Apabila seseorang itu cukup syarat, berkemanpuan tetapi bolah menghindarkan daripada melakukan perzinaan atau juga harus menghimpunkan sehingga empat orang isteri dalam satu masa.

haaa.. tu dia syarat2nye para pembaca sekalian...
skema plak aku.. hahaha... 
kalo kawin mude, kt mane agaknye terletaknya hukum kite?
kite tgk dulu background kite..
wajib mengatakan cukup syarat, MAMPU dan keinginan utk beristeri
MAMPU ofkoz la da keje kan.. melainkan korang ni semulajadi kaya
kalo yg lom keje? mcm aku ni.. 
ofkos la melihatkan kpd situasi, sunat...
tp mak bapak xramai setuju kepada kawin mude ni
byk alasan yg diberikan, especially tentang duit
xpn tentang blajar, dan mende2 duniawi yg len
anak dara xabeh blaja lg, nk anak sambung sampai PhD la
tp mak bapak ni ade pikir ke.. kalo xbg anak2 tu kawen
nnt berlakunya zina, ngandung sana sini
lagi malu, kawin pn bkn nye mende x elok
mende bagus ape mendirikan masjid 2...
tp tu la.. mak bapak mementingkan mende2 cam2
nk anak 2 capai objektif yg mereka terapkan dalam anak diorg
tp kalo da jodoh ape salahnye kan, kasi anak2 tu kawin
kalo mls wat kenduri besar2 
wat kecik2 da la.. xpn wat cam atok sdare aku
anak die nk kawin lepas abis SPM, bwk g pjbt agama
nikahkan terus, xbyk ckp...
da die nk kawin, bg je la.. elakkan berlakunye mende2 yg lebih memalukan 
 yg lari g lombok 2 len cite la.. mmg da adat die lari2 cam2
tp rasenye xramai remaja nk kawin lari dkt siam..
nk g siam pn kurang mampu.. (0_o)


Bila bosan kt umah sewa... Part 7

Da lame xpost pasal bosan kt umah sewa, kini ia kembali dengan cerita tentang wira remaja yg cuba meredah hujan ribut mlm semalam..
Cuba berpikiran kreatif seperti kapten kit utk mengitar semula plastik sampah..
Wira ini mengorbankan 3 helai plastik sampah utk menjayakan misi beliau..
Namun begitu wira remaja ini tumpas juga dengan kuasa alam yg tiada bandingan...
Hahaha sekian cerita mengarut saya saje nk gtaw, post kali ni di post menggunakan iphone saye...

wira remaja sedang bersiap2 menentang musuh... 
poster promo cite superhero terbaru... oleh keranda mayat

Thursday, January 13, 2011

blog baru aku...

mungkin blog aku xglamer mcm blog korang
tp aku rase ade la sorang due nk bace gak blog aku kan
kalo yg jenis follow sampai ribu ratus blog 2
mesti miss bc blog aku ni..
xpe xkisah pn, majuk pn jauh skali
kali ni nk cite sal layout blog aku ni
aku pandai bc skrip html sket2
so leh la aku edit2 blog2 ni kasi mcm ne aku nak
cam korang tgk kat atas tu ade menu kecik
kt c2 ade photography.... semua gmbr aku amik ade c2
leh usha kalo suke
ade jugak link2 aku yg len...
tagged, twitter(baru buat), deviantart ngan carbonmade
so leh la klik2 kt c2 mane suke nk tgk2 post lame2 klik je la kt kiri 2...
enjoy ur self.. (^_^)
lupe lak, da tukar name, dari karut lg mengarut
kepada nonsense.. nk letak bullshit kang kasar sgt plak..

Wednesday, January 12, 2011

pakwe xjantan?

teringat dulu2, ade owg penah cite kt aku r
dalam YM, pasal ex die..
suara halus, pas2 lembut2 sket...
die kate die xsuke pakwe cam2, sbb xjantan...
and then aku tanye die..
pakwe skrg cukup jantan dah?
die ckp pakwe skrg ni garang, suara garau, bdn bagak, kulit gelap
baru la jantan... oww.. cam2 jantan upenye
aku? aku xmacam 2, aku xgarang, aku xbersuara garau, bdn gebu (enak dipeluk)
kulit gelap gak la.. da mmg keturunan, bkn aku dok bejemur tepi pantai..
jantan 2 ape? 2 die soklan yg perlu di jawab...
pada aku jantan ni panggilan kasar 
seperti dialog2 klise, "dasar jantan xguna!" 
jantan ni pn biasa merujuk kpd binatang..
wau.. fenin3.. camne pakwe xcukup jantan 2...
pakwe kene ckp gune tangan selalu ke baru jd jantan?
kene tanye cik amalina ataupn cik alia pasal ni
bapak aku xperlu kot garang2.. cool je die..
sbb 2 aku gerun ngan bapak aku..
die jeling je da seram2 sejuk perut gebu aku ni...
xperlu garang2, suara pn xperlu...
mcm2 owg pompuan ni, nk tanye cik amalina ni
aku cukup jantan x? hahaha..
mcm haram kenyataan...
tp ye la kan, owg kan ade mcm2 selera..
so kepada lelaki disana, jadi la 'jantan' kalo xnk awek cari jantan len
hahaha... (^_^)

Tuesday, January 11, 2011

evolusi enpon aku sepanjang 5 tahun... (^_^)

5 tahun baru gune enpon?
ek eleh.... owg len dr 2003 lg da pakai enpon
sejak enpon paling epik dalam sejarah malaysia nokia 3310
diperkenalkan kepada market di malaysia lg
aku pn xigt bile abah beli 3310
tp enpon pertama aku bkn 3310
enpon pertama aku, dapat pada tahun 2005
hadiah dari mak aku sbb dpt sambung blajar diploma..
mesti ade nk ckp "eleh, sambung bljr diploma pn nk bg hadiah enpon"
mak aku hadiahkan sbb aku mase 2 xde enpon...
kengkawan len semua ade enpon..
mase zaman2 sabun, daun, n-gage...
so aku di ajar dari kecik xmtk mende memahal..
so enpon xmasuk list la, sbb harga beratus mase 2...
so 1st enpon pada 2005 ialah N.GAGE QD

ngan enpon ni la aku mengorat awek 1st aku
noor faziyah name awek aku.. hihihi (^_^)
jodoh ngan enpon ni xlame...
sampai mei 2006 je.. sbb enpon ni kene cilok mase aku dok hostel
mase 2 kt polisas, blok H, bilik 106..
sedeh rase, syg woo henpon ni..
pas2 aku menung sebulan.. 
sbb enpon xdek, kene tunggu ptptn sem seterusnye..
pas2 aku beli enpon baru, no pn baru
aku beli SE W550

enpon ni lame gak ah pakai.. sampai bosan.. hahaha
bosan sbb ape pn ntah..
so lepas pakai enpon ni dkt2 nk setahun
aku tukar enpon lg... sbb berkenan enpon SE yg ni plak
enpon 3rd aku ialah SE Z610i

riwayat enpon ni tamat mase hujung 1st sem aku kt unikl
apabila aku tertinggal enpon ni kt stesen LRT
mmg salah sendiri.. xleh nk wat ape la.. hahaha..
hampeh tol aku.. so aku pinjam enpon owg sementara dpt duit
lepas dpt wit aku beli enpon SE lagi...
aku beli SE C905

enpon ni satu lg enpon pakai xsampai setahun
aku lepaskan enpon ni dgn warranty berbaki lebih kurang 6 bulan lg
enpon ni warranty die 18 bulan kot kalo xslh
aku let go sbb keypad ngan ribbon wat hal..
dan ganti baru, tp rase tawar hati nk pakai die
so aku swap die dengan IPHONE 2G
xmampu nk cari 3G

2 dia evolusi henpon selama 5 tahun, iphone masih lg setia bersamaku
Insyaallah xkn tukar henpon len kalo xde mslh... anda minat enpon?
leh la kongsi2 ngan aku, aku mnt enpon gak.. 
nk pakai xmampu, usya2 die punye features sudah...

ni satu ag enpon aku tertinggal, nasib bek big P ngan ery igtkan
aku pn terlupa sal die ni, sbb bkn pakai sgt
bateri weak, pas2 ade masalah ape ntah, kene anta kedai lelame
HP i-Paq 6815, sem bape ha aku pakai enpon ni korang?
siyes aku lupe sal enpon ni....

Sunday, January 9, 2011

AJL, saje nk post.. hahaha

malam ni aku layan AJL ngan bob housemate baru 
tok mulu yg hangat sgt nk tgk..
last2 die xtgk lgsg.. sebok webcam ngan awek die kat skype
xpe2, utamakan awek, nnt awek majok
bkn ana raffali leh tlg pujuk pn kan.. hahaha
so ape nk ckp sal AJL?
ana raffali menang mengejut?
aku xksh pn sal 2.. bgs la menang, nafas baru..
yg nk ckp, aku teringat sal hantu mase AJL 24 tahun lepas
tahun ni xde ke hantu mcm tahun lepas??
hantu kak limah tgk AJL.. hahaha 
ape2 pn sok da start kelas, bantal da miskol2
aku pn nk tdo, peace no war
beware of dog.. (^_^)

Friday, January 7, 2011

pikir pasal kawen lagi??

aiyo... apa pasal gua post pasal kawin lagi...
gua pn xtaw.. sampai seru da ke?
aaihhh... simpang... (sambil pusing2 tgn mcm usop hantu kak limah)
takde ape2 pn sbnrnye, saje je nk ngarut2...
berdebar gak hati den ni bila memikirkan 
perkara siyes bkn main2 mahupn cobaan..
bile pikir sal kawin... perkara pertama aku buat..
bukak cimbclicks, tgk baki akaun... err... ade 405.50
yaa... duit.. most important thing is money
show me the money bebeh...
nk meminang anak dara orang ni
kene ade due mende cukup
pertama kene cukup ilmu di dada..
nnt byk kes penceraian...
rumah tangga kurang harmoni..
kene taw dulu selok belok dan asam garam berumah dan bertangga/berlif
nnt xde la gaduh sbb mende remeh..
mcm isteri xpandai masak ayam masak merah (faveret gua 2)
isteri xsediakan sambal belacan..
kedua... kene cukup wit...
kene bijak menabung la sape2 berhajat nk kawin ni nanti
haaa.. cincin pn bape harga ntah aku xtaw...
at least ribu riban nk kene prepare nnt...
brg2 hantaran ag kan..
2 baru tunang 2.. belum kawin taw
katering, khemah, kugiran, karoke dan lain2..
pikir la korang... persediaan 2 penting...
makin lama terasa makin tua
makin lama makin terasa la nk kawin
aku xtaw la kalo pompuan acane..
kene pikir kumpul wit cam lelaki gak ke ek? ade sape2 leh share?

Wednesday, January 5, 2011

otak terasa kebas...

setelah 3 hari aku pikir solution demi solution
aku rase design kali ni xde mslh dah
byk persoalan leh dijawab dalam satu proposal
tido malam pn ngigau jadi bomba selamatkan owg gune stretcher
rekaan diri sendiri.. ades.. leh gila aku camni
teringat lak zuljar pnh ckp, kalo ko pikir byk sgt, design ko leh bwk masuk dalam mimpi
hahaha.. rase mcm da terkena je ape zuljar ckp..
otak pn da rase kebas2.. mane tak kebas, biasanye ngadap autocad 1 plane je
ngadap solidwork pn 1 plane je
tp ngadap rhino sampai 4 plane.. mane aku xpening
krem otak.. mlm ni nk tdo awal la... 
bkn ade mende nk wat dah
zam beskal, turn ko lak pasni buat model..
aku nk wat drawing je plak..
hahaha (^_^)

mcm ni la permandangan rhino

Tuesday, January 4, 2011

kawen.........

wau... gua cite sal kawen...
gatal nk kawen ke mamat ni.. tu kot org pikir...
lom gatal lg beb, cume terpikir...
ptg tadi berbincang ngan cik amalina..
die kate aku rugi... wooo.. rugi rupenye aku..
deym.. owg tamak mmg slalu rugi...
teringat cikgu kimia aku pernah ckp
"kalo awok semua nak tau, orang pompuan ni kalo die nk kawen
die mesti ckp2, kawan 2 da nk kawin, kawan ni da kawin, kawan nun nk tunang.."
hahahaha... dak kelas ketawa sambil tuju2 kt dak pompuan..
"tu maknenye die bg hint nk ajak kawin lew tu..."
hahaha.. satu kelas ketawa lg kuat dari awal2 td
tp hakikatnye, nak kawin ni bkn mende mudah..
nak imamkan semayang pn lom tentu lulus lg..
ni plak nk jd seorang suami..
lg plak aku mane keje lg...
zaman skrg ni kawin semua nk pakai duit
hutang ptptn lg, hutang mara lg..
kalo la keje tu mudah nk cari 
seperti mencari ikan bilis di pasar malam
mesti da lame aku kumpul wit nk byr utang2 blaja semua 2..

yang mana lagi poyo?

anda diberikan tiga situasi hampir sama tapi berbeza
yang mana anda rasa lg poyo?

situasi 1:
sorang mamat ni ngah YM ngan awek
lalu die tanye...
mamat: awak da ade BF?
awek: da ade da nape?
mamat: yeke, xmo la kaco awak, nnt pakwe awak marah...

situasi 2:
sorang mamat masih lg YM ngan awek
lalu die tanye...
mamat: awak da ade BF?
awek: ade... nape?
mamat: die blaja same tempat ngan awak ke?
awek: mane leh gtaw, pakwe sy xbg cite sal die kt owg...

situasi 3:
seorang awek remove lelaki2 yg dikenalinye dari sumber internet (YM, Skype)
daripada laman web sosialnye (facebook, tagged, myspace)

yang mane ade rase lg poyo?
pendapat aku sbg seorang suke usha, komen dan kutuk

situasi 1: mamat ni mmg poyo, mcm die tu leh menjadi punca kepada
malapetaka hbgn awek 2 ngan balak die je

situasi 2: awek ni mmg poyo, macam pakwe die glamer sgt, 
sampai xleh dedahkan data2 rasmi pakwe die, mcm mamat 2 leh bunuh
pakwe die je kalo taw name...

situasi 3: nampak sgt misi mencari pakwe da tamat..... (^_^)

Monday, January 3, 2011

22 lecturer utk 4 subject??

xtaw mende masalah ngan e-citie ni
aku tgk sampai 22 lecturer utk sem 8 ni
yg aku heran, aku amik 4 subjek je..
ah sudah, mende masalah ni
hahaha takut aku, ramai sgt lect
ni brainswash ke ape... (0_o)


Sunday, January 2, 2011

deko bersama suhaimi!!

hahaha bace tajuk mcm aku wat show baru je kan
padahal smlm g ngecat umah owg..
umah makcik spark..
nk bg sewa kt owg, owg 2 cerewet
nk cat tu, nk cat ni, nk cat sane, nk cat sini
oleh yg demikian, aku bersama spark dan tok mulu
menjalankan deko bersama suhaimi!!

gaye seorang expert dalam bidang mengecat

ni lak upacara ape ntah... tok mulu jadi tok bomoh 

spark tayang montot.... lucah!!