Friday, November 12, 2010

di sebalik tudung ada rantai salib?

ermm.. mase baru balik mkn
safwan tunjuk kt aku gmbr awek ni
die ckp rantai 2 bentuk salib...
wooohh betulkah?
aku nmpk mcm salib
korang nmpk mcm ape? saje nk kongsi2...

ni gmbr bertudung 


ni di sebalik tudung


 dari pandangan mata aku ni
rantai 2 berbentuk salib
mgkn beliau xperasan rantai 2 berbentuk salib
Wallahualam...

*juz for an update, kwn kepada kwn aku (kwn aku ade kwn kristian)
die ckp rantai ni same ngan die punye, and mmg salib...
Wallahualam.. 




8 comments:

  1. Bro,
    tgk dressing pn rase len mcm.
    pakai legging ketat gler,
    pas2 kalo x b'tudung pakai suar pendek,
    mayb dye tau. .

    ReplyDelete
  2. hmm...
    btol ke owg sama ???
    salah owg kot
    lau mmg owg sama
    ak rase mmg ye perasan
    tkn x nmpk ag tu bentuk salib
    nk tjuk ganas kot

    ReplyDelete
  3. to mizz peanut butter, mmg ni owg same, come from album tagged yg same, bkn dari due or lebih sumber berasingan, tp dari satu album profile yg same...

    ReplyDelete
  4. ya Allah..takutnya anak2 zaman skrg..best lah blog awak..keep on blogging dgn topik2 camni..kalau x org x sedar...

    ReplyDelete
  5. mmg org yg sama, based pada rantai tangan yg sama, hidung dan kening yg sama :p

    ReplyDelete
  6. mybe tuk hruf i atau t bsar...mybe time ea beli dia x sdar rantai tu mnyerupai salib....sy pon terkena bile kwn sy tgur bru sy prasaan...hope u all beli rantai tu tgok tol2....

    ReplyDelete
  7. tgk cara berfensyen pom da tau ni pompuan ni cmne....agak2 nye mybe dia da tau kot tanda 2 bmaksud ape....haishh,macam2 la...

    ReplyDelete
  8. dasar pempuan kebret...low class.....kuar umah pakai tudung...jalan elok2.....sampai kt luar....bukak sana bukak sini..heng sana heng sini.....hahahhaahahaha

    ReplyDelete