Tuesday, July 7, 2009

kali pertama nk post blog...

termenung aku mencari idea nk mengarut dlm blog ni


Entah mende mimpi sewaktu kebosanan bergolek2 di atas tilam di rumah sewa di keramat permai, tibe2 terasa nk buat blog. Lalu dengan excitednye aku membuka laman blog ni dan mendaftarkan diri utk buat blog...

Tak reti pun, try and error je lah, try dah try dah, nk nunggu error pulak...

Macam xdek tema rasmi nk ngarut kt blog ni... Nanti la fikir2 nk cite pasal mende kt blog baru aku ni... huhuhuhu....



1 comment: