Thursday, July 9, 2009

Game dan Aku



Game.....

kalo nk cite sejarah diri aku menceburkan diri dalam bidang game ni
sejarah nye bermula seawal umur aku 6 tahun...
mase 2 zaman game pakai tape 2, huk huk huk... mahal siot harga satu tape 2...


camni la lebih kurang console aku 2, tapi aku nye kaler itam...
nnt nk jual wat collection barang2 antik... hehehe
game yg paling aku igt game contra ngan mario...
contra je la yg aku pernah abiskan..
mario sampai last stage asyik mati jer, xmati masuk lubang, mati sbb mase abis...




ni stage satu... kat forest... aku ngat ag taw... ahaks2

tabiat men game ni xpnh luput pn, dari game tape aku men game psone
siap modified ag psone akubg leh tgk vcd, umah aku xdek vcd player mase 2
mase zaman psone ni aku men resident evil ngan dino crisis...
suke tul game tu..
pas2 kawan aku bg try game parasit eve II
bez gak... tp aku xminat tul game Final Fantasy.. hehehe....
skrg ni aku masih giat men game (bukan giat mara)
walaupun guna laptop, leh gak la men stakat assasin creed, gear of war...
kalo kawan2 aku 2 diorg taw dah aku suke game...
mak aku pn taw gak kot...
bapak aku pn da taw sgt dah
tp aku xmen online game, sbb xminat la... huk huk huk....


No comments:

Post a Comment