Sunday, July 12, 2009

Bile Bosan kt Umah sewa...

Pada suatu malam yang xbrape nk hening...
gara2 anak jiran sblh yg sibuk melalak nk panjat peti ais katenye
timbul rase bosan dalam diri aku, spark dan tok mulu...
semuanye bermula apabila spark menginvite aku men pool di YM
pool di YM tidak asing buat diriku, berbekal kan rating sebanyak 1192 (bkn byk pn saje wat cite)
aku pn memulakan pertarungan ngan spark
keriuhan mula tercetus apabila spark gagal memasuk kan bola hitam yg jaraknya
xsampai satu cm...

Lalu tok mulu pn mule berminat!!
korang main ape wei?
itulah soalan yang diajukan oleh tok mulu yg xdek kg...
lalu aku menjawab...
men pool la..
nak join!! itulah jeritan bingit dari tok mulu aku...

berbalik kepada kisah spark... aku terus mendahului permainan sehingga 7 - 0
ape da mamat ni, xreti men asyik kalah jer
da 7 kali kalah
lalu dgn malas aku main... hehehehe...
bg can la, besday die sok..
lalu keputusan malam itu berakhir 7 berbalas 2...

malam esoknya...
aku mls nk layan beliau
lalu beliau mencabar tok mulu...
yg lawak nye...
kalah 7 - 2 gaks... ahahahaha
nmpk sgt die xberbakat...
tahniah utk tok mulu!!





No comments:

Post a Comment